«Пліч-о-пліч»

13.04.2024

Проведення шкільних ігор серед здобувачів освіти в рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч» демонструє важливість фізичного розвитку та здорового способу життя.
Справжнє свято спортивного азарту і дружби пройшло у Чернівецькому багатопрофільному ліцеї № 4: тут за участі заступниці начальника Чернівецької районної військової адміністрації Каріни Поп, начальника управління молоді та спорту обласної військової адміністрації Івана Гешка, начальника Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелія Жукотинського, начальниці управління освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту Людвиги Цуркан, заступниці начальника управління освіти Чернівецької міської ради Альони Онофрей відбулось урочисте відкриття ІІІ (районного) етапу фінальних змагань з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти Чернівецького району під гаслом «Разом переможемо», у якому взяли участь команди Глибоцької, Заставнівської, Сторожинецької, Мамаївської, Острицької та Топорівської ТГ.
«Настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально Змагання «Пліч-о-пліч» – це не просто боротьба за звання найкращих, це єднання активної спортивної спільноти для розвитку здорового та фізично розвиненого покоління. Це чудова можливість для кожного учасника – відчути себе чемпіоном!» – зазначила у привітальному слові Каріна Поп.
У результаті запеклої боротьби місця були розподілені у такому порядку: І місце - команда учнів Топорівського ліцею Топорівської ТГ; ІІ місце - Дібровської гімназії Сторожинецької ТГ; ІІІ місце - Заставнівського опорного закладу І - ІІІ ступенів Заставнівської ТГ.
Висловлюємо щиру подяку за допомогу у проведенні змагань федерації тенісу настільного та особисто головному судді змагань Оксані Шкурей, колективу Чернівецького багатопрофільного ліцею 4 (директор - Анжела Починок), а також благодійному фонду "Ембрейс" (голова - Олександр Пуршага) за чудові призи всім учасникам змагань!
Вітаємо переможців! Дякуємо всім спортсменам за активну участь у спортивно-масовому заході “Пліч-о-пліч”!
Спорт єднає, спорт загартовує, спорт - це сильна нація!