Вітаємо з прийдешнім Переможним Новим 2024 роком!

31.12.2023

Вітаємо з прийдешнім Переможним Новим 2024 роком!
Шановна ліцейно родино, час зимових свят для кожного з нас – особливий. Він сповнений сподівань і надій, планів і задумів, а ще – поглядів назад, роздумів про минулий рік, здобутки та виклики, втрати та надбання…Глибоко замислюючись над цим, розумієш: уже другий рік поспіль ми живемо в новій, важкій для України та кожного з нас реальності – війні. Війні, яка змінила нашу буденність, але не нашу суть. Цей новий вимір вносить корективи (часто – безповоротні) у нашу буденність, долю, випробовує та калічить, але разом з тим – загартовує та робить мудрішими. Нас єднає віра у Перемогу, очікування кращого майбутнього на горизонті для нас, а особливо – для наших дітей, яким ми маємо передати цю країну вільною, щасливою та незалежною.
І напередодні Нового року всі ми – дорослі та малеча, військові та цивільні – чекаємо на диво, Боже благословення та прихильність долі. Сьогодні відчути цю магічну силу зимових свят важко, але маємо пам’ятати: вона – в усмішках дітей, наших рідних та друзів, у теплоті людського спілкування та щирості, у милосерді, у відчутті світла та злагоди в оселі. Вона – у простих речах.
Хай Новий рік принесе у кожну домівку щастя, взаємну любов, добробут і благополуччя, взаєморозуміння, умиротворення і теплий затишок, втамує біль і подарує надію.
Завдяки нашим захисникам ми сьогодні можемо зустрічати зимові свята у добробуті, нескореними та вільними!
Маємо віру, що у новому році здійсниться бажання усіх українців - МИ ПЕРЕМОЖЕМО! І попереду на нас чекає багато радості, посмішок та можливостей у мирній Україні! Бажаємо щасливих, сповнених світла та любові зимових свят та переможного мирного і благословенного Нового 2024 року!
Підтримуємо та віримо у ЗСУ!
Слава Україні!