ENGin

11.10.2023

Пишаємося нашими ліцеїстами та їх неймовірними здобутками!
У світі, де комунікація є ключем до відкриття нових можливостей та розширення горизонтів, мови стають мостами між культурами та націями. Якщо ви хочете покращити свою розмовну англійську та налагодити міжкультурний діалог, ENGin - це ваша відповідь.
ENGin - це програма, яка об'єднує молодих українців із волонтерами з різних країн світу для щотижневої розмовної практики онлайн один на один. А мета нашого ліцею - допомогти нашим учням впевнено розмовляти англійською та розвивати навички спілкування з представниками інших культур.
Один із яскравих прикладів успіху ENGin - Поліна Мартиненко, учениця 7-В класу Чернівецького багатопрофільного ліцею #4.
У віці 12 років, Поліна стала в цьому році наймолодшою учасницею, яка успішно пройшла відбір під час співбесіди з англомовним партнером. Її неймовірні знання англійської мови свідчать про іі великий потенціал.
Адже ENGin не лише сприяє вдосконаленню англійської мови, але й надає додаткові можливості для розвитку учнів:
💻 Pro Learning: Безкоштовні сертифікатні курси від Coursera та Udemy Business на вибір.
🌐 Онлайн-спільноти, тематичні Telegram-групи для спілкування англійською з іншими учнями та волонтерами.
📅 Онлайн-події: 2-3 унікальні події щомісяця.
📱 Інтерактивний англомовний контент у соціальних мережах.
ENGin - це більше, ніж програма для вивчення мови. Це спільнота молодих людей, які прагнуть покращити свої навички та пізнати більше про світ через спілкування та взаємодію з різними культурами. Ми пишаємося нашими учасниками та готові надавати їм всі можливості для досягнення власних цілей. Адже це дає змогу нашим учням розвиватися та долати мовний бар'єр.
Приєднуйтеся та відкрийте нові горизонти задля нашої спільної перемоги!