тиждень, присвячений туризму

26.09.2023

У Чернівецькому багатопрофільному ліцеї № 4 стартував тиждень, присвячений туризму. Учнів ліцею чекають захопливі квести, вікторини, цікаві проєкти, покликані розвивати їх творчі здібності та зміцнювати любов до рідного краю.
З цієї нагоди напередодні вчителі географії Поп’юк Я.А. та Галичанська І.В та директор ліцею Починок А.І. взяли участь у Міжнародній літній школі зі створення віртуальних екскурсій в рамках діяльності 7-ї Міжнародної конференції з динаміки регіонального клімату «Геонаука в регіоні Карпат і Чорного моря (GCBS 2023)» (м. Ватра Дорна, Румунія), яка проходила у гібридному форматі.
Ключовою ідею Літньої школи є інноваційний підхід до активного навчання географії та природознавства через віртуальний доступ до широкого спектру польових досліджень, створення навчальних онлайн- майстерень, розвиток можливостей для асинхронного навчання тощо. Школа зорганізована для учасників з України, а також із держав Центральної Європи (включаючи Чехію, Республіку Молдова, Румунію, Польщу, Словаччину).
До деяких занять в дистанційному форматі долучилися й учні ліцею та мали можливість дізнатися про інтерактивні прямі трансляції польових робіт від Джулії Кук та колективу, а також використання Google Projects для віртуальних екскурсій від Ліз Харелл (Велика Британія).
Щиро дякуємо колегам за сприяння та підтримку!
Навчаємось, удосконалюємось, розвиваємо географічний профіль разом!