Наші учні талановиті у всьому.

31.08.2023

Тодераш Ангеліна та Гаврилюк Катерина отримали подяку від Чернівецької обласної ради.  Вітаємо!


💪Працювати на благо держави, для розвитку суспільства, заради здоров’я та успішного майбутнього наших дітей. Не здаватися, аби ворог ніколи не міг здолати незламний український народ.
Як бути сильними й здоровими, упевнено йти вперед наших дітей вже понад п’ять років навчають у спортивній студії «LSport». Сьогодні голова обласної ради Олексій Бойко зустрівся із вихованками студії та її засновницею і керівницею Олександрою Лучик.
💬«Дякую за вашу роботу й чудовий приклад для інших. Щиро бажаю продовжувати свій шлях до успішного майбутнього під мирним небом. Бо ваші досягнення надихають найсміливіших українських воїнів ще заповзятіше боротися за рідну землю», – зазначив Олексій Бойко.
За високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту, виховання дітей посадовець вручив Олександрі Лучик почесну грамоту Чернівецької обласної ради.
👏Юним вихованкам студії «LSport» – Анні Іліці, Олександрі Максимяк, Ангеліні Тодераш та Катерині Гаврилюк – оголосили подяки обласної ради.
  31