Поточний ремонт внутрішніх приміщень та зовнішніх сходів

20.06.2023

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до вимог пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) до закупівлі Поточний ремонт внутрішніх приміщень та зовнішніх сходів входу №2 Чернівецького багатопрофільного ліцею №4  по вул. Небесної Сотні, 18 А, в м. Чернівці.

  1.  Ідентифікатор закупівлі (ІD номер): UA-2023-06-20-014864-a.

 

  1. Предмет закупівліПоточний ремонт внутрішніх приміщень та зовнішніх сходів входу №2 Чернівецького багатопрофільного ліцею №4  по вул. Небесної Сотні, 18 А, в м. Чернівці  (Код ДК 021:2015- 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи).
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Необхідність виконання поточного ремонту приміщень та сходів Чернівецького багатопрофільного ліцею №4  по вул. Небесної Сотні, 18 А, в м. Чернівці  обумовлена фізичним зносом підлоги та дверей тощо, пошкодженням оздоблення стін та стелі, пошкодженням (фізичним руйнуванням)  вхідних сходів а також необхідністю проведення шляхів евакуації відповідно до державних норм (виконання робіт з демонтажу горючого оздоблення на шляхах евакуації). Об’єми, склад та зміст робіт визначені у Дефктному акті.

При проведенні поточних ремонтних робіт виконавець повинен виконувати заходи, що забезпечують дотримання правил техніки безпеки у відповідності із Законом України «Про охорону праці», інших чинних нормативних документів та актів з охорони праці. Забезпечити обов‘язкове виконання вимог чинного законодавства України по охороні навколишнього середовища, пожежній безпеці та додержуватись вимог державних будівельних норм і державних стандартів України, гігієнічних нормативів, санітарних правил і норм тощо. Будівельні матеріали та вироби, які будуть використані виконавцем під час надання послуг з поточного ремонту мають відповідати основним вимогам, визначеним національним стандартам ДСТУ і будівельним нормам та повинні бути промарковані національним знаком відповідності.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмета закупівлі: 343649,00 грн.

Очікувана вартість визначена виходячи із бюджетних призначень та вартості поточного ремонту, відповідно до Дефектного акту. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін.

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до кошторисних призначень за: КПКВК 0611021 "Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти"  343649,00 грн.

Розрахунок очікуваної вартості здійснений з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 №275. Розрахунок очікуваної вартості здійснений на підставі кошторисного розрахунку.

 

  1. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

 

Детальніше обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до вимог пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) до закупівлі  відображено у  файлах тендерної документації на веб порталі Уповноваженого органу з питань публічних закупівель (ЕСЗ «Прозорро»), з якими можна ознайомитися, перейшовши за наступним посиланням:     https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-06-20-014864-a.