TalkEN.Cloud

31.05.2023

Шановні учні, батьки та вчителі!
З радістю повідомляємо вам про захоплюючі новини з нашого ліцею! Наші талановиті учні нещодавно взяли участь в престижній олімпіаді TalkEN.Cloud та досягли великого успіху, вигравши на цьому заході!
Завдяки своїй працьовитості, відданості та таланту, наші учасники продемонстрували високий рівень знань та навичок, а результати їхньої роботи принесли перемогу нашій школі. Вони не лише здобули призові місця, але й стали прикладом для інших учнів, що твердо доводить, що з постійним зусиллям та наполегливістю можна досягти великих результатів.
З цим успіхом ми хочемо відзначити кожного учасника команди, а також їхнього вчителя Краснопортко Юлію Олександрівну, яка надала їм цінну підтримку та наставництво протягом підготовки до олімпіади. Це важливе свідчення про спільну роботу і пристрасть до досягнення високих стандартів.
Вітаємо наших учнів з цим неймовірним досягненням! Ваша перемога є джерелом гордості для всієї школи. Нехай вона надихає нас усіх на нові висоти та стимулює до подальшого академічного зростання та розвитку.