ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯ УЧНЯ ДО ЗАКЛАДУ

08.03.2023

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯ УЧНЯ ДО ЗАКЛАДУ

 

  1. Заяву встановленого зразка(подається через портал «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» https://school.isuo.org/ та особисто з пред’явленням документа, що посвідчує особу);

 

  1. Копію свідоцтва про народження( та оригінал для затвердження копії);

 

  1. Оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089(у випадку подання копій документів оригінали мають бути подані до видання наказу про зарахування).

 

  1. Оригінали документів, що підтверджують фактичне місце проживання дитини чи одного з батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначаються в заяві про зарахування.Перелік таких документів надаємо додатково. (Звертаємо увагу, що повідомлення про наявність права на першочергове зарахування і пред’явлення документу, що його підтверджує, є правом батьків, а не обов’язком. Проте непред’явлення такого документа і невідображення його назви та реквізитів у заяві про зарахування призводить до відсутності правових підстав для першочергового зарахування дитини до початкової школи).

 

  1. Згода на обробку персональних даних (формується автоматично на порталі «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» https://school.isuo.org/ та підписується при особистій подачі документів). 

 

  1. Фото дитини 3*4 – 4 шт.

 

  1. Всі документи подаються у файл-пакеті + 10 чистих аркушів паперу формату А4