АЛГОРИТМ ДІЙ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

08.03.2023

АЛГОРИТМ ДІЙ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

З 3 квітня до 31 травня 2023року

Прийом документів здійснюватиметься у приміщенні ліцею,  вхід №2, кабінет №5

щосереди з 16:00 до 18:00 год.

1. Зареєструйте дитину на порталі «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» за посиланням https://school.isuo.org/, дотримуючись інструкцій https://school.isuo.org/contact

 Під час реєстрації дотримуйтесь наданої інструкції.

Формуючи електронну заяву, пам’ятайте, що повідомлення про наявність права на першочергове зарахування і пред’явлення документу, що його підтверджує, є правом батьків, а не обов’язком. Проте непред’явлення такого документа і невідображення його назви та реквізитів у заяві про зарахування призводить до відсутності правових підстав для першочергового зарахування дитини до початкової школи.

2. Ознайомтесь зі Статутом ліцею: Статут

3. Оберіть програму, за якою буде навчатися ваша дитина. Чернівецький багатопрофільний ліцей №4 проводить навчання за програмами НПП «Інтелект України» (https://intellect-ukraine.org/) та типовою освітньою програмою, розробленою під керівництвом О. Я. Савченко.

4. Зверніться до закладу освіти особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника), надавши оригінали і копії необхідних документів.

НАГОЛОШУЄМО про відповідальність батьків за повноту і достовірність усієї інформації та усіх документів, що подаються до закладу

 

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ВИ МАЄТЕ ПРАВО ОСКАРЖИТИ НЕПРАВОМІРНУ ВІДМОВУ У ЗАРАХУВАННІ ДО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

 

За наявності вільних місць, до 15.06.2023р.  до закладу  можуть бути зараховані діти, які не проживають на території обслуговування ліцею, за результатами жеребкування, за умови подання необхідних документів та довідки закладу освіти, на території обслуговування якого проживає дитина, про її відрахування з цього закладу чи не зарахування до нього.

Інформація про вільні місця і процедура жеребкування буде доступною на сайті ліцею з 02.06.2023р.