Шановна ліцейна громадо!

31.12.2021

До завершення 2021 року залишаються лічені години. Року, який кожному з нас завдав чимало випробувань і тривог, але  й додав любові до рідних, навчив поважати тих, хто поруч, і,  як ніколи, берегти й цінувати здоров’я.

     Але разом з тим ми зі смутком проводжаємо і чарівні миті 2021 року, з легкістю відпускаємо всі труднощі й непорозуміння. Радіємо тому, що у трьох наших колег народилися чарівні діти. І це дійсно щасливі та приємні миті.

     Озираючись, згадуючи минулий рік, відзначимо, що 2021 рік був багатий на здобутки. Для ліцеїстів – це важливі перемоги у академічних та Всеукраїнських предметних учнівських олімпіад, спортивних конкурсах,. Скарбничку нагород поповнили медалі і кубки баскетболістів, футболістів, шахматистів тощо.

     Більшість педагогів закладу стали активними учасниками і переможцями різноманітних професійних конкурсів, двоє стали супервізорами  НУШ,  троє стали сертифікованими експертами з інституційного аудиту Державної служби якості освіти.

      У реформі НУШ на сьогодні задіяно 416 учнів. У  15 класах йде навчання за програмою науково-педагогічного експерименту «Інтелект України». Ми здійснюємо ранню профілізацію з іноземної філології, природничого та технологічного напрямків. Реалізуємо STEM-підхід в освітньому процесі.

      Не забуваємо ми й ділитися нашими освітніми здобутками та ідеями з іншими закладами. Збільшуючи коло партнерів, ми не обмежуємося лише Україною – цього навчального семестру ми підписали меморандум про співпрацю та партнерство  з Фондом Манофф  у рамках програми «EnGin».

     Педагогічний колектив активно працює, експериментує, реалізовує, змінює. Продовжуємо працювати за стандартами Нової української школи; реалізуємо дослідно-експериментальні проєкти «Інтелект України», «Розумники (Smartkids)», «Медіаграмотність: вивчай та розрізняй»; eTwinning, MMPublications, Dinternal Education, National Geographic, Oxford University Press; STEM-підходу та  інтегрованого вивчення дисциплін  у STEM-лабораторії. Працюємо у рамках співробітництва з міжнародною організацією IREX та її українськими партнерами МБФ «Академія української преси» і StopFake; «Програмою обміну майбутніх лідерів» (FLEX); є закладом – офіційними партнером в Україні Cambridge English Language Assessment  та Goethe-Institut для підготовки та здачі міжнародних іспитів з англійської та німецької мов.

      Щиро дякуємо ВСІМ і КОЖНОМУ за злагоджену та згуртовану роботу дружньої команди ліцею!

      Із цими здобутками та новими викликами ми сміливо та натхненно прямуємо у новий рік!

      Вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

      Нехай 2022 рік стане для всіх нас роком  злагоди та гармонії, успіхів та нових звершень, принесе щастя. Нехай всі задуми збуваються, а в кожному домі панує мир, любов та  порозуміння.

      Всім миру і добра, затишку та добробуту.

      Будьте здоровими, успішними і нехай береже вас Бог.

 

     З найщирішими побажаннями адміністрація ліцею №4