21 листопада – День Гідності та Свободи

21.11.2021

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії -  Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

        Цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

        День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!


On November 21, the whole country celebrates the Dignity and Freedom Day which is dedicated to the Orange Revolution (2004) and the Dignity Revolution (2013).
On this day, we devote a great attention to our democratic values, human and civil rights and freedoms, national interests.
The Dignity and Freedom Day is a special date for each Ukrainian citizen. 
Thanks to all the defenders of Ukrainian statehood, who will forever remain in our memory and will be a role model for future generations!