Мовні іспити – ключ до успіху!

16.09.2021

Серед найпопулярніших іспитів системи Cambridge Assessment English – KET, PET, FCE, CAE, BEC та інші. Іспити від Кембриджу підтверджують рівень володіння англійською мовою, тому складати їх потрібно передусім тим, хто впевнений у своїх навичках і бажає отримати міжнародний сертифікат, який їх засвідчить. Кембриджський  сертифікат з англійської мови — це можливість для вашої дитини отримати підтвердження власного рівня англійської документом, який визнається в усьому світі. Він дає можливість навчатись та працювати за кордоном або в престижних компаніях в Україні, які вимагають документального підтвердження рівня англійської мови.

 
 Cambridge Assessment English розробив цілу лінійку іспитів, тому почати здавати ваша дитина зможе починаючи з 2-го чи 3-го класу:
 
- Cambridge YLE Starters, Movers та Flyers – це міжнародні іспити з англійської мови для дітей віком від 6 до 12 років.

Розроблені Кембриджським університетом, вони розраховані на рівні від початкового до елементарного, мають необмежений термін дії та оцінюють знання дітей у завданнях, наближених до повсякденних ситуацій.

Складання YLE є гарною підготовкою до екзаменів вищого рівня та, як показує дослідження, мотивує дітей до подальшого вивчення англійської.

- КЕМБРИДЖСЬКІ ІСПИТИ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ (CAMBRIDGE KET, PET, FCE)

Спеціально для школярів, кембриджські іспити з англійської мови A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET)B2 First (FCE) мають версію "for Schools", яка не відрізняється за складністю від основного екзамену, але має більш шкільну тематику та направлена на учнів середніх та старших класів.

Важливо! Іспити "for Schools" не мають вікових обмежень. Склавши іспит for Schools, ви отримуєте сертифікат, повністю ідентичний тому, що отримали би в результаті складання стандартної форми цього екзамену (тобто формат «for schools» ніяк не відображається на сертифікаті, який ви отримаєте).

Гарна новина для випускників!

В Україні наявність міжнародних сертифікатів з англійської мови (зокрема, Cambridge Assessment English)  дає можливість бути звільненим від ДПА. Успішне складання PET (B1), FCE (B2) або CAE (C1)  за рекомендаціями Міністерства освіти України зараховується як 12 балів із ДПА з предмету «Англійська мова».

Чернівецький багатопрофільний ліцей №4, який є офіційним центром підготовки та здачі іспитів з англійської мови, запрошує всіх бажаючих здати іспити на базі ліцею. За детальною інформацією звертайтесь до вчителів англійської мови.