Нова школа. Нові підходи. Нові успіхи та досягнення.  

13.09.2021

Британська Рада в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України та закладами післядипломної педагогічної освіти з нового академічного року розпочала навчання вчителів англійської мови 5–6 класів у межах реформи “Нова українська школа”.
Ми раді повідомити, що один з вчителів англійської  мови  нашого закладу- Бєляєва Наталія Володимирівна,  була обрана і успішно опанувала навчальний курс для тренерів-фасилітаторі, які будуть проводити  навчання вчителів, що працюватимуть у 5-х-6-х класах наступного  року.

Під час навчання, вчителі нашого міста та області отримають теоретичні та практичні знання з комунікативної методики викладання англійської мови, розглянуть різні аспекти роботи з класом – формувальне оцінювання, уміння 21 століття, планування уроків, управління класом тощо.

 Так учителі підвищать свої методичні вміння, а відтак – піднімуть рівень навчання класу. У результаті, деякі вчителі змінять свої переконання й підходи до надання освітніх послуг.

Такий підхід допоможе учням визначити свої сильні та слабкі сторони для подальшого індивідуального розвитку, а відтак дитина буде готова брати більше відповідальності за своє навчання.