Дорогі учні, батьки та вчителі!

01.09.2021

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!

30 років тому була проголошена незалежність нашої країни, з тих пір держава пройшла кілька етапів розвитку, відроджуючи патріотизм, традиції і духовність нашого народу.

Цьогорічний День знань є символічним, це 30 першовересень  вступає у свої права. Немає свята прекраснішого, ніж початок навчання, коли всі раді, усі посміхаються. Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником. Надзвичайно зворушливо він звучить для першокласників, які сьогодні ступають на дорогу Знань. З особливим трепетом звертаюся до наших нових ліцеїстів: нехай ваш шлях буде захопливим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Гарної  подорожі Країною знань!

Дорогі ліцеїсти! Сьогодні ви знову повертаєтесь у класи, де на вас чекає багато нового, а допомагати відкривати цікаве і неповторне будуть ваші наставники, які здатні забезпечити глибоке вивчення предметів і виховати майбутнє покоління, які докладають багато зусиль і праці, щоб забезпечити високі результати. Саме такі педагоги працюють у ліцеї.

Дорогі одинадцятикласники! Ви ступили на останню сходинку шкільного життя і  повинні добре потрудитися, щоб досягти високих результатів у навчанні впродовж усіх років.

Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ.

Усім, хто в цей день прийшов у ліцей здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.

Шкільні роки – це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви у своєму житті, сподіваюся, завжди тепло і вдячно будете згадувати  ліцей, вчителів і однокласників.

       За кожним талановитим учнем стоїть талановитий учитель. У нашому випадку — згуртований колектив, який давно визначив свою формулу успіху, а саме: високі моральні якості, професіоналізм кожного і вміння працювати  в команді. Щира вдячність вам, дорогі педагоги. Здоров’я вам, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.

Шановні батьки, сьогодні ваші діти  роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. Нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ.

       Ми любимо свій ліцей, любимо свою Україну, радіємо, що також є творцями її історії. Прагнемо, щоб історія нашої держави і нашого ліцею була успішною.

З Днем знань, з ювілеєм нашої країни!