Українська мова та література

19.03.2021

  1. Курс “Українська мова та література. Підготовка до ЗНО“

Курс «Українська мова та література. Підготовка до ЗНО» покликаний допомогти всім охочим вступникам поглибити та закріпити набуті знання із шкільного курсу української мови та літератури. Цей курс розрахований не на вивчення української мови та літератури як такої, а на допомогу вам саме у підготовці до ЗНО. Він містить необхідні для підготовки відомості, теми та матеріали.

https://prometheus.org.ua/zno/

  1. Швидка підготовка до ЗНО з української

Учасники ЗНО відтепер мають змогу ефективно підготуватися до тестування з української мови і літератури, скориставшись спеціальним розділом на сайті ЗНО-ОНЛАЙН, у якому всі завдання ЗНО розподілені за темами.

https://osvita.ua/test/74526/

  1. Підготовка до ЗНО з української мови та літератури.

- "Мовні" статті — про звуки і букви, префікси й суфікси, слова, речення та багато іншого корисного до ЗНО.

- "Літературні" статті — цікаво й доступно про твори за програмою ЗНО.

 https://navsi200.com/movne/

https://navsi200.com/tests/

  1. Сайт Українського центру оцінювання якості освіти

На сайті можна  ознайомитися з додатковою інформацією, яка допоможе майбутнім учасникам підготуватися до ЗНО з української мови 2021 року.

https://testportal.gov.ua/ukrmova/

  1. Лайфхаки з української мови

Онлайн-курс у формі корисних порад (лайфхаків), що допоможе опанувати базові теоретичні знання з української мови, виробити навички успішної мовленнєвої комунікації та підготуватися до складання ЗНО. Курс складається із 16 тем, тестових та відкритих завдань, допоміжних матеріалів та супроводжуючого інтерактивного конспекту.

https://ilearn.org.ua/courses/preview/1