Рік англійської мови – Про затвердження плану заходів на 2020 р. з реалізації «Програми вивчення та популяризації англійської мови в закладах освіти м. Чернівців на 2016-2020 роки» в школі.

28.02.2021

Ось і прийшов час підбити підсумки наполегливої праці вчителів англійської мови ліцею 4. Всі старанно працювали, що і є підтвердженням факту матеріалів YearBook 2020.
Вчителі англійської мови нашого ліцею долучились до заключного форуму «Здобутки року 2020» за участі закладів освіти міста Чернівці.
Взяли участь у вебінарах, конкурсах і тренінгах, які проводять методисти британських видавництв зокрема «Longman», «Macmillan», «Oxford University Press», «Cambridge University Press», «National Geographic Learning» та «MMPublications». Продемонстрували заходи, які проведені на виконання Програми вивчення та популяризації англійської мови  на сайті школи, у засобах масової інформації.  Організували участь учнів у Міжнародних конкурсах «Грінвіч», «Пазл» та ін. Організували та провели І, ІІ етапи Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Розмістили власні розробки уроків та позакласних заходів на освітніх Інтернет сайтах.
Професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей вкотре підтверджують, що нам є чим пишатися.