Робота вчителів математики в НПП «Інтелект України» 2020

11.09.2020

Ось уже восьмий рік поспіль Чернівецький багатопрофільний ліцей №4 працює  за програмами науково-педагогічного проєкту «Інтелект України». Великою перевагою проєкту є те, що він крокує в ногу з часом, постійно оновлюється та модернізує свої підходи до освітнього процесу.

Зокрема в цьому навчальному році великих змін зазнав комплект для вивчення математики для учнів 5-их класів. Співавторами, які долучилися до розробки і впровадження цих змін стали вчителі ліцею №4 Шакун Ж.В. та Андрух Ю.О. Суттєві зміни стосуються впровадження в освітній процес елементів STEM-освіти, нових підходів до розв’язування задач, акцент на практичну спрямованість, усний рахунок та використання  інтерактивних сервісів.

Вчителі Шакун Ж.В. та Андрух Ю.О. поширюють свій досвід роботи за програмою НПП «Інтелект України» та окреслюють особливості нових підходів до викладання математики у 5 класі на курсах для вчителів з різних куточків України. Також вчителі ліцею брали участь у якості спікерів в роботі всеукраїнської конференції «Математика 5 клас: зміни, оновлення, доповнення».

З матеріалами можна ознайомитись за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=UaPiMcf-_gI&feature=youtu.be