Дистанційне навчання ТВА

24.04.2020

11. Готуємося до ЗНО з хімії вдома. Які сайти допоможуть опанувати шкільну програму, а також перевірити свої теоретичні та практичні навички – розповідає Оксана Пиптюквчителька хімії Чернівецького ліцею №3 медичного профілю.

Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

12. Сьогодні про особливості дистанційного навчання учнів під час карантину розповідає Тетяна Кульчицька, вчителька біології Чернівецької ЗОШ №1. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

13. Вивчаємо математику вдома – це незвично та цікаво! Які платформи використовують для проведення уроків та перевірки практичних й теоретичних знань, – розповідає Наталія Кінащук, вчителька математики Чернівецького ліцею №1 фізико-математичного профілю. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

14. Готуємося до ЗНО з української мови та літератури. Розглянемо новелу Олеся Гончара “Модри Камінь”, а про всепереможну силу кохання, що сильніша за смерть, розповість Руслана Бабух, учителька української мови та літератури Чернівецької гімназії №2. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

15. Вивчаємо фізику вдома. Атмосферний тиск та його вимірювання. Барометри. Детальніше про ці теми розповідає Світлана Андрійчук, вчителька фізики та астрономії Чернівецької ЗОШ №37. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

16. Підготовка до ЗНО на 200 балів з української мови та літератури. Що таке складнопідрядне речення, види підрядних речень, сполучні слова, засоби зв’язку та як відрізнити сполучник від сполучного слова, розповідає Наталія Косенко, вчителька української мови та літератури Чернівецького ліцею №3 медичного профілю. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

17. Готуємося до зовнішнього незалежного оцінювання разом з Ольгою Рябою – вчителькою української мови та літератури Чернівецького багатопрофільного ліцею №4. Зокрема, детально розглянемо кіноповість Олександра Довженка “Зачарована Десна”. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

18. Які освітні платформи використовують для домашніх завдань, розв’язування задач та освоєння теоретичного матеріалу з фізики, як створити власний тест та провести самоаналіз, –розповідає вчителька фізики Чернівецької ЗОШ №24 Галина Куцик. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.