Дистанційне навчання ТВА

01.04.2020

1. У першій програмі “Вчимося разом” розповідається, які платформи стануть корисними школярам та вчителям в умовах карантину. Переглянути програму можна за ПОСИЛАННЯМ.

2. В другій програмі відбулася зустріч з заступником директора СЗОШ №22,  учителем англійської мови Ілоною Кілару, яка ділиться досвідом онлайн-консультування та дистанційного навчання учнів у СЗОШ №22.  Переглянути програму можна за ПОСИЛАННЯМ.

3. Навчання учнів молодших класів в умовах карантину: де батькам шукати цікаву та доступну інформацію та як педагогам зробити дистанційне навчання не лише ефективним, а й цікавим?  Своїм досвідом ділиться вчителька молодших класів СЗОШ №6 Оксана Косар.  Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

4. Як вивчити англійську мову в умовах карантину? Учителі Чернівецької гімназії №4 радять корисні ресурси, які стануть в нагоді школярам, а також дають поради, аби навчання вдома було цікавим та ефективним. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

5. Як швидко та легко підготуватися до ЗНО та ДПА з української мови – радить Олександра Кожуленко, вчителька української мови та літератури Чернівецького багатопрофільного ліцею №4.  Учням стануть у нагоді не лише конспекти і тести, а й кіно та ігрові вправи. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

6. Як опанувати програму з української мови та літератури в умовах карантину, чи варто слухати аудіокниги та як правильно організувати свій час – розповідає Лілія Слюсар, учителька української мови та літератури Чернівецької гімназії №1 ім. Т. Шевченка. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

7. Учителька історії Чернівецького ліцею №1 математичного та економічного профілів Олена Майданик розповідає про ключові персоналії та дати, які потрібно знати абітурієнтам, аби успішно скласти ЗНО. Тема “Західноукраїнські землі в міжвоєнний період”. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

8. Робота педагогів в умовах карантину. Про те, як проводити наради із колегами онлайн та ефективно взаємодіяти із учнями – розповідає директор Чернівецького філософсько-правового ліцею №2 Андрій Іванович Сігітов. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

9. Як підготуватися до ЗНО із математики в умовах карантину? Учителька інформатики та математики Чернівецького філософсько-правового ліцею №2 Вікторія Литвин радить платформи та ресурси, які стануть корисними для абітуреєнтів. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

10. Як підготуватися до ЗНО з історії та опанувати шкільну програму дистанційно? Світлана Махнюк, вчителька історії і правознавства Чернівецької СЗОШ №22 розповідає про платформи, які стануть корисними для шуолярів, а також про ресурси, які дають можливість перевірити свої знання. Програму можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.