Звіт кафедри природничих наук ( хімія, фізика, біологія)

18.03.2020

Звіт кафедри природничих наук ( хімія, фізика, біологія) Чернівецького багатопрофільного ліцею №4

В період карантину вчителі кафедри природничих наук ( хімія, фізика, біологія) зібралися на позачергове засідання , де було розглянуто питання про організацію дистанційного навачання учнів ліцею на період вимушеного  карантину,  піднято та узгоджено питання про корекцію календарно – тематичних планів з предметів природничого циклу та вчителі кафедри поділилися досвідом своєї роботи.

Зокрема, вчитель біології Стинська І.В. ( учитель, що атестується в поточному році) провела пристендовий урок з природознавства у 5 класі на тему: « Вода на Землі. Кругообіг води. Використання води людиною». Урок був побудований методично правильно. Вчитель використала різні методи та форми роботи з учнями, зокрема, аналіз діаграми, демонстрація, випереджувальне завдання, аналіз « хмари слів», розвязування задач, філворд, «озвуч відео», аналіз відеофрагменту.

 Також продемонстрований урок  передбачає міжпредметні звязки із українською мовою та математикою.

А також  були заслухані  виступи вчителів біології  Засимович Н.С.  та Таран Г.М. – вчителя фізики про особливості роботи в класах « Інтелект України» .