МО вчителів початкових класів

17.03.2020

Мелодія починається з першої ноти, саме вона визначає її характер.  Початкова школа – своєрідна перша нота шкільного життя.

 

            10 березня  на засіданні методичного об’єднання вчителів початкових класів розглядалися найрізноманітніші питання навчання і виховання.  

Учасниця конкурсу«Вчитель року 2020» Боднар Ірина Миколаївна (І етап – перше місце, ІІ етап – трет місце) поділилася враженнями від участі в конкурсі, досвідом роботи та своїми надбаннями. Боднар І.М. акцентувала увагу на системному підході до формування ключових та предметних компетентностей молодших школярів, створенні ситуації успіху на різних етапах уроку.

Педагог ліцею, тренер НУШ  Харченко А. М. провела з присутніми тренінг по формувальному оцінюванню. Вчителі мали змогу ще раз практично застосувати свої знання та поповнити методичну скарбничку з цього питання. Розробляючи конкретні завдання для діагностичних робіт вчителі переконалися в ефективності формувального оцінювання. Кожна група розробляла свої критерії оцінювання роботи. У спільній дискусії визначили всі позитивні та негативні сторони представлених групами критеріїв оцінювання. 

Проведена робота була позитивно оцінена всіма учасниками засідання.