Зустріч

20.01.2019

--Вивчення англійської мови-процес складний та водночас надзвичайно цікавий. Окрім того, знання іноземної мови дає ще більше можливостей для саморозвитку.

Учні нашого ліцею вміють поєднувати необхідне для себе разом із корисним для суспільства. 12 і 19 грудня вони мали змогу поспілкуватися із 18-річною волонтеркою з Індонезії Aurellia Rahaqia Putri та 25-річним волонтером Mert Asan із Туреччини. Aurel та Mert прибули в наше місто як учасники молодіжної організації для амбіційних активних людей AIESEC.

Учні 9-11 класів мали можливість обговорити тему важливості сортування сміття, переваги і необхідність цього процесу, поділитися власним досвідом. Упродовж двох годин ліцеїсти не лише запам’ятали, яким чином повинен розподілятися непотріб після вжитку, нагадали один одному про правило трьох R, знайшли альтернативні способи, для сприяння щодо зменшення використання пластику і поліетилену в повсякденному житті, поділилися власними думками щодо різних екопроблем, а й дійшли до спільного висновку, що екологічний стан нашої планети залежить від нас. Важливим аспектом цих бесід була практика розмовної англійської, проте для наших учнів мовний бар'єр не став перешкодою!