Свято Знань у ліцеї

10.09.2018

Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і звичайно, першим дзвоником. 

Серед особливостей цього свята є те, що саме у цьому новому навчальному році у початковій школі розпочнеться впровадження НУШ, адже  Нова українська школа – це назва реформи загальної середньої освіти, яку зараз реалізовує Міністерство освіти і науки спільно з сотнями вчителів. Нова українська школа – це освіта нових сенсів, дитиноцентризму і поваги до кожної людини. НУШ – це цікава, практикоорієнтована, безпечна і дружня до дитини школа. А для батьків вона – відкрита, чесна і націлена на співпрацю.

Саме тому на святковій лінійці  по-особливому тепло вітали найменших учасників освітнього процесу – наших першокласників, для яких свято Знань — особлива подія, бо для малюків відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятих класів цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2019 року.

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року.

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!


[caption id="attachment_3357" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3358" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3359" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3360" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3361" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3362" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3363" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3364" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3365" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3366" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3367" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption] [caption id="attachment_3368" align="aligncenter" width="1024"] ????????????????????????????????????[/caption]