Робота педагогів ліцею зі студентами-практикантами ЧНУ та молодими вчителями

19.02.2018

14 лютого 2018 року директор навчального закладу М.Й.Починок провів бесіду зі студентами-практикантами 4 курсу факультету математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича про особливості роботи Чернівецького багатопрофільного ліцею №4. Зокрема ознайомив з профілями, за якими працюють учні 10 – 11 класів, роботою приватної школи «Гармонія», запровадженням проекту «Інтелект України» та досягненнями учнів ліцею на олімпіадах та конкурсах.

15.02.2018 року вчитель математики Ж.В.Шакун ознайомила  студентів-практикантів та молодих вчителів ліцею з можливостями використання новітнього програмного забезпечення на уроках. Зокрема продемонструвала можливості роботи в тестовому середовищі Plickers, а саме з розробки тестів, проведенням оцінювання учнів на уроках за допомогою QR-кодів, а також можливостями використання сервісу для створення опитувань і вікторин Quizizz, за допомогою якого учні можуть працювати зі своїх смартфонів, а вчитель перевіряти якість вивчення матеріалу з певної теми.

16 лютого 2018 року  вчитель-методист Ю.О. Андрух провела майстер-клас для студентів-практикантів та молодих вчителів ліцею з теми «Актуальні питання формування мотивації навчання на уроках», під час якого окреслила теоретичні та практичні можливості формування мотиваційної сфери сучасних школярів. Вчитель презентувала напрацювання з даної теми, презентації до уроків, методичні посібники. Значну увагу Ю.О.Андрух приділила особливостям роботи в науково-педагогічному проекті «Інтелект України».

Всі присутні високо оцінили виступи педагогічних працівників ліцею та ухвалили впроваджувати їхній досвід у своїй роботі.